Menu
Menu

Monique van den Bogaert

Styling, fotografie & fashion

Mijn naam is Monique van den Bogaert, ik woon in het bruisend centrum van Breda. Ik heb een passie voor fotografie, styling en fashion. Dagelijks ben ik bezig met het volgen van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van mode en styling.

Ik werk al ruim 10 jaar als creatief zelfstandige. Nadat ik begonnen ben met het maken en ontwerpen van websites voor hippe en coole bedrijven ben ik nu doorontwikkeld als fotografe en styliste. Websites maken doe ik nu nog steeds maar alleen nog daar waar creativiteit een onderscheidend element is.

Daarnaast ontwerp ik binnenhuis styling in opdracht van de eigenaren, geheel in hun stijl en wensen. Ook help ik eigenaren en makelaars bij de verkoop van een woning, dit door het stylen, inrichten en aankleden van de woning ten behoeve van de fotografie, inclusief het maken van de foto’s zelf.

Mijn favorieten

“Mijn passie en mijn leven”

Mijn passie heeft me al over de wereld gebracht, Azie, Dubai, Europa (met name Griekenland en Spanje), US en Zuid Amerika.

Ik vind het heerlijk om lokale invloeden te zien en in me op te nemen. Verder lees en volg ik alles op het gebied van fashion en styling.

Mijn favoriete merken zijn Chanel, Kose Milano, Paolo Lenti, roxanne-assoulin, Rococo sand

Naast mijn passie voor interieur en vastgoed fotografie ben ik ook dol op de natuur, architectuur en andere bijzondere dingen in het leven… Foto’s van mij hiervan vindt je op moonpictures.nl & moonpictures.nl

Altea Spain

Project Altea Spain