Menu
Menu

Real estate styling

Some people look for a beautiful place, others make a place beautiful!

With a good presentation you increase the chance to sell your home faster and for a better price. By using professional styling you increase this chance.

Met een goede presentatie en styling vergroot je de kans om je woning sneller én voor een betere prijs te verkopen. Door gebruik te maken van professionele verkoopstyling vergroot je deze kans.
Huizenkopers ‘surfen’ eerst online op bijvoorbeeld het druk bezochte Funda. Daarom is het belangrijk dat jouw woning eruit springt tussen het huidige woningaanbod.

Hoe ga ik te werk:

Na een persoonlijk gesprek en kennismaking loop ik samen met de klant door de woning. We lopen door alle ruimte’s en ik maak ondertussen foto’s van de huidige woonsituatie.
Aansluitend volgt een overzichtelijke to-do lijst om de woning optimaal voor te bereiden op de fotografie. We gaan ons voorbereiden op de styling van de woning, ik bespreek de ruimtes met de fotograaf.

De dag van het stylen en de fotografie:

Op deze dag kom ik eerder om elke ruimte te doorlopen en stylen, de gehele woning zal ik stylen met eigen meubels en accessoires, ik neem zelf extra accessoires mee als ondersteuning voor de fotografie.